30-06-2020
acum 2 ani
O bijuterie modernă în casa ta - centrala termică Bosch Condens 7000i
Unii oameni expun diferite obiecte de artă în locuințele lor. Însă cei pasionați de tehnologie, inovație și estetică se mândresc cu centrala termică cu condensare Bosch Condens 7000i.
 
Te-ai gândit vreodată că vei dori ca centrala termică din locuința ta să fie la vedere? Design-ul centralei murale Condens 7000i este ridicat la rang de artă. Elegantă și modernă, se potrivește oricărui stil de amenajare interioară. Iată o centrală termică gândită să se integreze perfect în orice locuință și să reflecte rafinamentul posesorului!
Estetică
Bosch Condens 7000i este mai mult decât o centrală termică cu condensare. Este un simbol al inovației în categoria centralelor termice, iar inovația presupune echilibrul perfect între estetică și tehnologie modernă.
Majoritatea centralelor termice au aspectul unor mașinării voluminoase care se cer ascunse pentru a evita discordanța estetică în locuință. De aici pornesc bătăile de cap ale utilizatorului care încearcă să le găsească un spațiu accesibil, dar mai puțin vizibil. Această limitare în alegerea spațiului de instalare poate deveni un stres inutil.
Cu centrala termică Bosch Condens 7000i, nu doar că vei scăpa de astfel de griji, dar vei dori chiar să fie instalată într-un loc cât mai expus. Este disponibilă în două variante de culori, alb sau negru, și se remarcă prin design-ul cu panou frontal din sticlă, cu margini rotunjite. Astfel, aspectul centralei este un atu în loc de un impediment. Până la urmă, locuința ta trebuie să-ți ofere confort, dar să te și reprezinte.
Practică
Tehnologia joacă un rol important în viețile noastre, iar cu cât este mai avansată, cu atât ne îmbunătățește mai mult calitatea vieții. Condens 7000i este concepută pe baza unei tehnologii de ultimă generație, fiind disponibilă într-o gamă variată de puteri.
Centrala se remarcă prin dimensiunea compactă (440 mm x 840 mm x 360 mm). Montarea se face cu ușurință, chiar și în zone cu spațiu redus. Fie că locuiești la casă, fie într-un apartament la bloc, cu siguranță îți dorești să dispui de cât mai mult spațiu în locuință. Cu centrala termică Bosch Condens 7000i te bucuri de spațiu și scapi de restricții sau limitări în materie de design interior.
Tehnologia avansată a centralei determină atât economisirea energiei, cât și economisirea spațiului de instalare. Bifează astfel două cerințe importante pentru utilizatorii din România.
 
 
Caracteristici
Calitate remarcabilă

Calitatea centralei Bosch Condens 7000i o recunoști încă de la prima vedere. Partea frontală din sticlă rezistentă, marginile rotunjite și dimensiunea redusă a centralei îți dau impresia că ai în față o bijuterie. Carcasa este totodată și fono izolantă, cu o ridicată rezistență mecanică. Aspectul calitativ îți transmite performanța, inovația și tehnologia de ultimă generație care stau la baza centralei Condens 7000i.
Modernă

Centrala cu condensare Bosch Condens 7000i este modernă și intuitivă. Clapeta panoului de comandă este echipată cu mecanism de închidere magnetică, cu mișcare amortizată. Display-ul LCD este armonios încadrat, cu afișaj dot matrix, negru pe fundal iluminat în verde. Caracterele afișate sunt ușor de înțeles, iar comunicarea se face cu lejeritate, oricât de neinițiat ar fi utilizatorul.
Performantă

Performanța pornește întotdeauna din interior. Liniile studiate ale componentelor și traseelor interioare ale centralei Bosch Condens 7000i facilitează accesul și optimizează rețeaua hidraulică, aducând beneficii reale în eliminarea căderilor de presiune nedorite și a manifestărilor zgomotoase de curgere ale fluidului de lucru.
 
 
 
 
 

 

PREMIUL I IN CADRUL „GERMAN DESIGN AWARD 2018”

Întrunind în unanimitate opțiunea unui juriu de specialitate, centrala termică Bosch Condens 7000i își prezintă cu merit și mândrie câștigarea locului întâi la decernarea premiului „GERMAN DESIGN AWARD 2018”. Motivația juriului pentru acordarea locului întăi cuprinde:

  • aprecierea excelenței în estetică;
  • aprecierea design-ului inovativ bazat pe utilizarea sticlei de înaltă calitate în structura centralei;
  • aprecierea compatibilității perfecte în ambientul oricărei locuințe.

De unde pot achiziționa centrala termică Bosch Condens 7000i?
De la orice magazin partener Bosch. În plus, la înlocuirea centralei tale vechi cu centrala termică Bosch Condens 7000i, te bucuri de super-reducere! Află mai multe aici.
+
-

Care este suprafața pe care o pot încălzi cu Condens 7000i de 24 kW?
Calculul, orientativ, se face tinând cont de volumul spațiului pe care intenționăm să-l încălzim, aplicând formula suprafață x înălțime x coeficient termic.
Acesta poate fi influentat de izolația casei, suprafața vitrată, tipul sistemului de încălzire (cu radiatoare și/sau ventiloconvectoare și/ sau încălzire în pardoseală), pierderile de energie.
Recomandarea este de a apela la un specialist pentru a face un calcul exact pentru fiecare locuință.
+
-

La cine pot apela pentru intervenții de mentenanță și service?
Există o rețea de parteneri de service la nivel național. Bosch pune la dispoziția clienților săi un serviciu gratuit de call center, ce poate fi apelat la numărul 021 332 67 24. Astfel, echipamentul beneficiarului este identificat în baza de date, i se întocmește o fișă de caz, care este trimisă automat partenerilor de service din zona în care este instalat echipamentul, fiind preluată sesizarea spre rezolvare. În termen de 3 zile de la sesizare, call center-ul verifică dacă problema semnalată a fost rezolvată și se solicită opinia clientului privind calitatea serviciilor prestate. În acest fel ne asigurăm că toți clienții noștri sunt mulțumiți de serviciile oferite de partenerii noștri.
+
-

Achiziționează centrala termică Bosch Condens 7000i și adu eleganța și performanța la tine acasă!
Design-ul demn de o bijuterie, caracteristicile inovatoare și tehnologia de ultimă generație vin la pachet într-o singură centrală. Alege să înlocuiești vechea centrală cu Bosch Condens 7000i și primești o parte din bani înapoi.
 
 

 

Daca deții deja o centrală veche, indiferent de model, și dorești să o înlocuiești cu un model nou, de ultimă generație.

Solicita acum cupon

 

 

 

Abonează-te la newsletter și rămâi la curent cu noutățile campaniei Înlocuiește Centrala!

Aboneaza-te