Centrale termice cu condensare pe gaz, cu montare pe perete

Condens 2300 W

Centrală termică murală cu condensare Condens 2300W, model GC2300W 24/30, încălzire = 24 kW și acm = 30 kW / Clasă eficiență energetică A pentru încălzire și A pentru preparare ACM cu profilul de încărcare XL

5

1

1
0
0
0
0

Lasa și tu o recenzie

Beneficii pentru utilizator

  • Centrală termică Combi pentru încălzire și preparare a.c.m.       

                  Capacitate maximă de încălzire 24 kW

                  Capacitate maximă de preparare a.c.m. 30 kW

  • Clasă de eficiență A pentru încălzire și A pentru preparare apă caldă menajeră
  • Silențiozitate – izolația excelentă asigură un nivel de presiune acustică redus => poate fi instalat într-un spațiu locativ (ex. bucătarie)
  • Eficiență în funcționare / economie de energie – plaja largă de modulare a arzătorului (1:10) adaptează automat puterea de funcționare a centralei la necesarul de încălzire și preparare a.c.m. => consum redus de gaz, costuri minime în utilizare
  • Flexibilitate – în selecția sistemelor de evacuare și alegerea automatizării
  • Design modern – produs de ultimă generație, cu un design modern
  • Dimensiuni compacte : 400 mm x 710 mm x 300 mm

Prezentare generala

Manevrare simplă

Condens 2300 W este extrem de uşor de utilizat. Veţi reuşi fără să depuneţi eforturi, chiar şi fără pregătire de specialitate.

Pur şi simplu silenţios

Aveţi posibilitatea de a instala Condens 2300 W şi în spaţii locative, deoarece izolaţia excelentă asigură un nivel de zgomot redus. Cu alte cuvinte: aparatul încălzeşte fără a deranja pe nimeni. Astfel, cu echipamentele Bosch de înaltă calitate beneficiaţi de un confort sporit în locuinţa dumneavoastră.

Foarte eficient

Arzătorul modulant al centralei termice Condens 2300 W se adaptează automat la un interval de 10% până la 100% din puterea maximă în funcţie de necesarul dumneavoastră termic actual. Astfel, echipamentul este eficient chiar şi atunci când nu este necesară funcţionarea acestuia la capacitate maximă. Rezultatul: o eficienţă energetică de 94% pentru încălzirea încăperilor, în funcţie de anotimp.

 

 

 

Recenzii

Adi George (2020)

Un produs foarte bun.